Μπαλτάκος: Υπάρχει προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ο Τάκης Μπαλτάκος με δηλώσεις του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» πήρε σαφή θέση για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ του «τριφυλλιού» επισήμανε ότι το συγκεκριμένο θέμα πάει πολύ καλά, τονίζοντας ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές επιθυμούν να σημειωθούν εξελίξεις και έκανε λόγο για προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού να γίνει το γήπεδο των «πράσινων».

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ από τη στιγμή που έσκασε το θέμα για δημιουργία του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

«Το γήπεδο πάει πολύ καλά. Ο Τσίπρας έχει πάει στο δέκατο γυμνάσιο που είναι δίπλα στο γήπεδο, όπως και εγώ. Εκεί ήταν και ο Λαφαζάνης. Έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο ο Τσίπρας. Είναι Παναθηναϊκός ο Τσίπρας, ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης είναι Ολυμπιακοί (σ.σ. το είπε χαμογελώντας). Πάει καλά το θέμα του γηπέδου. Με το γήπεδο ασχολείται ο γιός μου, που είναι πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και αυτός έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό. Αυτός έχει τις συζητήσεις με την Κυβέρνηση. Η άποψή μου είναι ότι θα πάει πολύ καλά το θέμα επειδή η Κυβέρνηση το επιθυμεί, ο Παναθηναϊκός βεβαίως το επιθυμεί. Η Alpha Bank που είναι μπλεγμένη με τον Βοτανικό και θέλει να απεμπλακεί και να βοηθήσει για το νέο γήπεδο. Άρα νομίζω ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες τώρα για να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα