Μπαλάφας: Σημασία έχει η πραγματική ζωή και όχι τα παραπολιτικά σχόλια

Ο Γιάννης Μπαλάφας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθηνών, μιλώντας, σήμερα, τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, τόνισε, μεταξύ άλλων :

Για την έκθεση της Κομισιόν

«Με τη συμπλήρωση της τριετίας βγήκαμε από την αυστηρή μνημονιακή επιτήρηση με τις κατά το δυνατόν λιγότερο επώδυνες επιπτώσεις στον κόσμο και μπήκαμε στη μεταμνημονιακή φάση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι λήγει η εποπτεία από την πλευρά των δανειστών. Η χώρα υπερχρεωνόταν εγκληματικά πάνω από μια δεκαετία και συνεχίζει να είναι χρεωμένη. Τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει θα τις φέρουμε εις πέρας. Είναι η δεύτερη μεταμνημονιακή έκθεση, οδεύοντας προς το Eurogroup της 11ης Μαρτίου, οι παρατηρήσεις που έγιναν θα έχουν καλυφθεί και θα προχωρήσουμε στην απόδοση στη χώρα μας του 1 δις που μας οφείλεται. Άλλωστε, ο ίδιος ο επίτροπος των οικονομικών υποθέσεων της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί, με αφορμή τη σημερινή του επίσκεψη στη χώρα μας τόνισε πως «έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τις τελευταίες εβδομάδες. Μένει αυτή η τελευταία συνήθης διαδικασία με την Ελλάδα που θα γίνει τις επόμενες η μέρες».

Και μη ξεχνάμε: Από αύριο, περίπου 600 χιλιάδες εργαζόμενοι θα δουν αύξηση στον μισθό τους, βάσει της εφαρμογής του νέου κατώτατου μισθού. Τις προσεχείς η μέρες, θα τακτοποιηθεί το ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας, το οποίο έχει ήδη έχει συμφωνηθεί με τις τράπεζες και έπεται τον επόμενο μήνα να κλείσει το ζήτημα των 120 δόσεων για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτή είναι η πραγματική ζωή και όχι τα παραπολιτικά σχόλια».

Για την καταδίκη του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη, για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων

«Με εντυπωσιάζει αυτή η εκκωφαντική σιωπή της πλειοψηφίας των ΜΜΕ και η αμηχανία της ΝΔ για αυτήν τη βδελυρή υπόθεση Γεωργιάδη».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα