Μπαλάφας: Μπούρδες τα μοντέλα Τόμσεν -Τον ενδιαφέρει να πέσει η κυβέρνηση και να έρθει ο Μητσοτάκης

Επίθεση στον Πολ Τόμσεν για τα όσα είπε σχετικά με την ανεργία στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, σημειώνοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει τον διευθυντή του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ είναι «να πέσει η κυβέρνηση και να έρθει ο Μητσοτάκης».

«Μας έβαλε τα άλλα μοντέλα και αποδείχθηκαν ότι ήταν μπούρδες». Αυτή τόνισε ο κ. Μπαλάφας μιλώντας στην τηλεόραση του Star και σχολιάζοντας την πρόβλεψη-σοκ του Πολ Τόμσεν σχετικά με την ανεργία στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

«Είναι η 3η ή 4η φορά που λέει ο Τόμσεν πράγματα τα οποία αποδείχθηκαν πολύ γρήγορα ότι ήταν λάθος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπαλάφας. Και σημείωσε:

«Ο Τόμσεν αυτή τη στιγμή θέλει να πει ότι η Ελλάδα δεν πάει καλά, ότι η κυβέρνηση πρέπει να πέσει και να έρθει ο Μητσοτάκης. Αυτό τον ενδιαφέρει σε τελευταία ανάλυση. Και λέει σε 21 χρόνια η ανεργία θα πάει στα προ της κρίσεως. Που το ξέρει; Ποιο μοντέλο; Κάνανε κι άλλα μοντέλα κι όλα αποδείχθηκαν λάθος. Τα τελευταία 2-3 χρόνια διάφοροι πολλαπλασιαστές που μας λέγανε, διάφορα τέτοια, αποδείχθηκαν όλα λάθος».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα