Μπακογιάννη: Ήταν θλιβερή η εικόνα της κυβέρνησης

Στην χθεσινή πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή κατά τη συζήτηση της επερώτησης των βουλευτών της ΝΔ για τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, αναφέρθηκε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον realfm 97,8.

“Ήταν θλιβερή εικόνα μίας κυβέρνησης με έναν εξαιρετικά εκνευρισμένο πρωθυπουργό, με έναν πλήρως αποδιοργανωμένο υπουργό Εθνικής Άμυνας ο οποίος δεν έδωσε απολύτως καμία απάντηση σε κανένα από τα καίρια ερωτήματα που του έθεσε το σύνολο της αντιπολίτευσης” είπε μεταξύ άλλων η κ.Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

“Ήταν θλιβερή η εικόνα της κυβέρνησης, με μία απελπισμένη προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ενώσει την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει επί της ουσίας, στην ουσία λοιπόν η κυβέρνηση δεν απάντησε γιατί πρέπει να υπάρχει ένας μεσάζων… Είναι σαφές ότι το θέμα δεν το γνώριζε σε βάθος, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι καλώς ή κακώς, η χθεσινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα ταύτισε πλήρως την υπόθεση αυτή και με τον εαυτό του… Είναι υπόθεση, η οποία για εμένα βρομάει και βρομάει διότι υπάρχει κακή πρόθεση”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα