Μοίρασε υποσχέσεις στους ένστολους ο Κ.Μητσοτάκης

Κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπείες των ενστόλων, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ όπως είπε διαπίστωσε «την οργή τους για την κοροϊδία που έχουν υποστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Δήλωσε ότι θα επιστρέψει σεβόμενος το κράτος δικαίου και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών που εκκρεμεί στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με τρόπο που δεν θα θέτει σε κίνδυνο την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, δεσμεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε πως «θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές».

Μοίρασε επίσης υποσχέσεις λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς «η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα