Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ΕΒΕΑ και Οικονομικό Επιμελητήριο Κροατίας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επιχειρηματικής αποστολής στην Κροατία, που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων. Μνημόνιο Συνεργασίας για των ενίσχυση των σχέσεών τους υπέγραψαν Οικονομικό Επιμελητήριο της Κροατίας υπέγραψαν και ΕΒΕΑ.

Η αποστολή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με Οικονομικό Επιμελητήριο της Κροατίας και το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Ζάγκρεμπ. Την επιχειρηματική αποστολή συνόδευσε ο γενικός γραμματέας ΔΟΣ & ΑΣ του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Μπράχος, ενώ από πλευράς ΕΒΕΑ, εκπρόσωπος ήταν ο Σταύρος Γεωργάκης, μέλος διοικητικής επιτροπής ΕΒΕΑ και υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων

Σήμερα, Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου διοργανώθηκε επιχειρηματικό φόρουμ στο οποίο παρουσιάστηκαν οι διμερείς επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες των δυο χωρών. Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, το ΕΒΕΑ και το Οικονομικό Επιμελητήριο της Κροατίας υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στους δύο φορείς.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή συμμετείχαν 13 ελληνικές επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους, οι οποίες πραγματοποίησαν περίπου 70 στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες κροατικές.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις ήταν οι εξής:

AGROVIM S.A.
ASPROFOS ENGINEERING S.A.
ELVIAL S.A.
GOLDAIR HANDLING
ELEA CRETA
KAMARIDIS GLOBAL WIRE S.A.
LINAKIS DIGITAL
MEVGAL S.A.
MISTRAS GROUP HELLAS S.A.
N. ASSIMAKOPOULOS S.A.
TEMAK SA
VIORYL S.A.
WATERA SA

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα