Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Βαθιά προβληματική η συμφωνία για την πΓΔΜ

Για βαθιά προβληματική συμφωνία έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον σύντομο διάλογό του μπροστά τις κάμερες με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντάται με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το πρωί της Τετάρτης. Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του προέδρου της ΝΔ.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση από τη στιγμή που ο λαός έχει ταχθεί απέναντι σε αυτή τη συμφωνία» ενώ πρόσθεσε ότι «δεσμεύει τη χώρα και έχει την πρόθεση να δημιουργήσει μια πραγματικότητα που στη συνέχεια δεν θα μπορεί να αλλάξει».

«Θα ήθελα να παρέμβετε ώστε η συμφωνία αν έρθει το συντομότερο στη Βουλή πριν υπογραφεί, ώστε να διαπιστωθεί αν η Βουλή περιβάλλει αυτή τη συμφωνία με την εμπιστοσύνη της. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο Τσίπρας», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας ότι ο ίδιος θα εξαντλήσει όλα τα μέσα που διαθέτει για να γίνει αυτή η συζήτηση στη Βουλή.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας πως θα κάνει ό,τι του αναλογεί και «με πλήρη επίγνωση του Συντάγματος».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα