Μητσοτάκης: Καταθέτω πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

 Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα κατατεθεί από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου – Ο πρόεδρος της ΝΔ προκάλεσε τον πρωθυπουργό να την μετατρέψει σε πρόταση εμπιστοσύνης – Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε ότι αυτό δεν θα γίνει – Η συζήτηση θα ξεκινήσει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα
Από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι μετά την ψήφιση των προαπαιτουμένων για την 4η αξιολόγηση η Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, προκάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κάνει ό,τι είχαν κάνει σχεδόν όλοι οι προκάτοχοί του στο παρελθόν: να μετατρέψει την πρόταση μομφής σε πρόταση εμπιστοσύνης. Όμως όπως ενημέρωσε το Σώμα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η κυβέρνηση δεν θα κάνει χρήση αυτού της του δικαιώματος.

Η συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία το Σάββατο (16.06.2018).

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα