Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε φόρο επιχειρήσεων, ΕΝΦΙΑ και εργοδοτικές εισφορές

Στον λόγο του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι η γενιά της κρίσης είναι η γενιά που θα χτίσει τη Νέα Ελλάδα που μας αξίζει.

«Σήμερα δεσμεύομαι ότι δεν θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εθνικές εκλογές χωρίς έναν τουλάχιστον εκπρόσωπο της νέας γενιάς.

Το σχέδιο μας στηρίζεται σε δύο άξονες: 1. Απελευθέρωση της δημιουργικότητας των Ελλήνων από τα δεσμά του κρατισμού και της ασφυκτικής φορολογίας. 2. Διάχυση της ευημερίας σε ολόκληρη την κοινωνία με ένα στιβαρό πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργήσουμε δουλειές. Ξέρουμε τι χρειάζεται η προσέλκυση επενδύσεων. Υπάρχουν εκατοντάδες επενδυτικά σχέδια που, μόλις προχωρήσουν, θα απογειώσουν την Ελλάδα πιο γρήγορα κι από ό,τι φαντάζεται ο πιο αισιόδοξος πολίτης

«Είμαστε έτοιμοι να μειώσουμε τους φόρους. Ξεκινώντας από φόρο επιχειρήσεων & ΕΝΦΙΑ και συνεχίζοντας με τις εργοδοτικές εισφορές. Είμαστε αποφασισμένοι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος χωρίς να φοβόμαστε τις συντεχνίες των λίγων που κρατάνε πίσω τα όνειρα των πολλών» δεσμεύτηκε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν θα ανεχτώ ούτε λεπτό τη θλιβερή εικόνα παρακμής που παρουσιάζουν σήμερα τα δημόσια πανεπιστήμια. Όπου στο όνομα του δήθεν ασύλου έχουν παραδοθεί σε κάθε είδους τραμπούκους. Τα φαινόμενα ανομίας θα παταχθούν από την πρώτη μέρα – τελεία και παύλα» συνέχισε.

«Όλοι οι Έλληνες έχουν τη θέση τους στο σχέδιο μας για την Ελλάδα που μας αξίζει. Κυρίως οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας. Οι μακροχρόνια άνεργοι είναι οι πρώτοι ωφελημένοι από τις νέες δουλειές και την έκρηξη επενδύσεων που η πολιτική μας θα δημιουργήσει» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η γενιά των 360 ευρώ να γνωρίζει ότι καμία παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας δεν θα γίνει ανεκτή στο όνομα της δήθεν επιβίωσης της επιχείρησης. Και να είναι σίγουροι ότι θα έχουν μέρισμα στην οικονομική ανάπτυξη που θα αντανακλάται σε αύξηση του μισθού τους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχουν δύο Ελλάδες: αυτοί και εμείς – το Ναι και το Όχι – οι πατριώτες και οι προδότες – οι καλοί και οι κακοί. Απαντήστε τους. Δεν είναι ο λαϊκιστής που εκφράζει τα αληθινά συμφέροντα του λαού. Είναι αυτός που του λέει την αλήθεια» τόνισε.

«Οι ιδεοληψίες του παρελθόντος τελειώνουν οριστικά μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και μαζί τους πεθαίνει ο λαϊκισμός. Δεν θα ξαναπαίξει κανείς ποτέ τη χώρα στα ζάρια. Δεσμεύομαι ότι θα υλοποιήσουμε ό,τι υποσχόμαστε. Ό,τι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε δεν θα το υποσχεθούμε» ήταν η χαρακτηριστική φράση του προέδρου της ΝΔ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα