Μητσοτάκης: Η Συμφωνία των Πρεσπών συνιστά εθνική υποχώρηση

Για εθνική υποχώρηση στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ομιλία του από το Ηράκλειο Κρήτης. Σημείωσε επίσης ότι «ξυπνούν έτσι ακραίες συμπεριφορές και ανοίγουν νέες πληγές».

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση και τους χειρισμούς της στο εθνικό ζήτημα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «πλαστή πραγματικότητα» που παρουσιάζει στους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα στη βουλή η ΝΔ θα δώσει μάχη ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

«Όλα τα κόμματα θα υποχρεωθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος για την εκλογική νίκη της ΝΔ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι μαζί θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη σκοτεινή τετραετία, και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα».

Αναφερόμενος στους στόχους της ΝΔ υπογράμμισε ότι βασίζονται στο τρίπτυχο χαμηλότεροι φόροι, επενδύσεις και ανάπτυξη τονίζοντας ότι το κόμμα του παραμένει προσηλωμένο σε ένα μοντέλο κοινωνίας που προσφέρει ευημερία σε όλους, σε μία ανοιχτή οικονομία που θα προσφέρει ασφάλεια και σε ένα δημόσιο τομέα που θα είναι τόσο μεγάλος και λειτουργικός όσο χρειάζεται.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα