Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση εξαντλήθηκε και εξάντλησε.

Στη διαπίστωση ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «εξαντλήθηκε και εξάντλησε»προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας παράλληλα ότι το τέταρτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ, και φέρει τη σφραγίδα του Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξή του σήμερα στα “Νέα”, ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει ευθεία αναφορά στα τεκταινόμενα στη Βενεζουέλα καταγγέλλοντας το Μαξίμου ότι «σερβίρει πολιτική φτήνια και οικονομική φτωχοποίηση ενώ κύριο μέλημά του είναι η στοχοποίηση των πολιτικών του αντιπάλων με κάθε μέσο».

Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος, καθώς η κυβέρνηση «εξαντλήθηκε ή εξάντλησε» και βρίσκεται σε προφανή δυσαρμονία με το δημόσιο αίσθημα. Κατηγορεί δε τον πρωθυπουργό ότι δεν εφαρμόζει απλώς μνημόνια αλλά παράγει διαρκώς καινούρια.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζει πως το αίτημα για εκλογές δεν συνδέεται με την πορεία της αξιολόγησης αλλά με την πορεία της χώρας. Και η χώρα είτε κλείσει η αξιολόγηση είτε όχι βρίσκεται σε λάθος δρόμο.

Η κυβέρνηση εξαντλήθηκε και εξάντλησε. Η υπερφορολόγηση είναι η πολιτική του ανίκανου τονίζει ο κ. Μητσοτάκης και προσθέτει: Είναι το καταφύγιο αυτού που δεν ξέρει πως να κινητοποιήσει τις αναπτυξιακές δυνάμεις της κοινωνίας. Αυτού που δεν έχει ούτε σχέδιο ούτε γνώση.

Καταλήγοντας τονίζει πως η ΝΔ είναι έτοιμη ειδικά για το ξεκίνημα. Ετοιμαζόμαστε εντατικά και θα ανοίξουμε τη Βουλή καταθέτοντας κρίσιμα νομοσχέδια που θα τα αλλάξουν όλα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα