Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει παρίας η Ελλάδα 

«Η χώρα είναι μετέωρη και πάει να γίνει παρίας. Δεν θα το επιτρέψουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα παράγει εδώ και μήνες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό. Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε. Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό. Η χώρα είναι μετέωρη. Και πάει να γίνει παρίας. Δεν θα το επιτρέψουμε», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος σημείωσε πως «η ανασφάλεια κυριαρχεί παντού» και πως «οι κίνδυνοι μεγαλώνουν».

Και προσέθεσε: «Οι κυβερνώντες επιδεικνύουν και ανικανότητα και επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα. Κάθε φορά που βρίσκονται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, εξαγγέλλουν και μια εξεταστική επιτροπή -όπως σήμερα για την υγεία. Η θέση μας είναι κρυστάλλινη: διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα. Αυτό που έχει όμως κυρίαρχη σημασία και το ζητά με αγωνία η κοινωνία είναι η έξοδος από την κρίση. Αγωνιζόμαστε δυναμικά και δημιουργικά γι’ αυτό».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές. «Και ξέρουμε ότι η μόνη λύση είναι εκλογές -εκλογές το ταχύτερο. Γιατί δεν αξίζει στην Ελλάδα μας να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις. Δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει», επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα