Μητσοτάκης:Οι αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της Κυβέρνησης

ckjlcjjklΟ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου, νωρίς το πρωί το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ.), στην Πέτρου Ράλλη.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της δίωρης, περίπου, επίσκεψής του περιηγήθηκε στους χώρους του αμαξοστασίου (γραφείο κίνησης, συνεργείο, γραφείο ελέγχου τηλεματικής λειτουργίας) και συνομίλησε με τους οδηγούς ακούγοντας τα προβλήματά τους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε ξεκάθαρα υπέρ της ανάγκης υποστήριξης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών δηλώνοντας:

  «Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το αμαξοστάσιο των Ο.ΣΥ. και να συζητήσω με τους εργαζόμενους για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αστικές συγκοινωνίες. Προβλήματα τα οποία σε μεγάλο βαθμό είναι αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά άστοχης κυβερνητικής πολιτικής, η οποία επιβάρυνε οικονομικά τις εταιρείες, αύξησε την εισιτηριοδιαφυγή και τελικά βέβαια αύξησε και το εισιτήριο.

Μια επιβάρυνση την οποία πληρώνουν κατ’ εξοχήν οι ασθενέστεροι Έλληνες.

Εμείς είχαμε αποδείξει επί των δικών μας ημερών ότι σε συνεννόηση με τους εργαζομένους υπάρχει προοπτική ουσιαστικής εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών, με βελτίωση του παρεχόμενου έργου, μείωση της επιβάρυνσης για τους πολίτες και καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα τελικά για τον Έλληνα φορολογούμενο.

Η πολιτική αυτή εγκαταλείφτηκε τελείως στο πλαίσιο του εύκολου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της Κυβέρνησης σε ένα κρίσιμο τομέα, σε έναν τομέα που αφορά εκατομμύρια συμπολίτες μας οι οποίοι μεταφέρονται με τα λεωφορεία καθημερινά και οι οποίοι δυστυχώς καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι το βάρος μιας αποτυχημένης πολιτικής».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα