Μητσοτάκης:Μπορούμε να έχουμε πολύ καλύτερη κυβέρνηση από αυτήν

MITSOTAKIS

Σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ,σημειώνει ότι η Ελλάδα «πάνω από όλα, δικαιούται μια σοβαρή και ικανή κυβέρνηση».

Παράλληλα, συμπληρώνει ότι «μπορούμε να έχουμε πολύ καλύτερη κυβέρνηση από αυτήν», καταλογίζοντάς της ότι «έχει κάνει μεγάλη ζημιά».

Επίσης,ο κ.Μητσοτάκης ζητεί τη  διεξαγωγή εκλογών άμεσα , εκτιμώντας ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός «μπορεί να διαλυθεί ανά πάσα στιγμή».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπενθυμίζει ότι έχουν επιβληθεί περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, ενώ επισημαίνει ότι η οικονομία βρίσκεται και πάλι σε ύφεση.

Επίσης, επαναλαμβάνει ότι οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν μονόδρομο για την έξοδο της χώρας από την κρίση, εκτιμώντας ότι με αυτόν τον τρόπο η οικονομία θα βρεθεί ξανά στην ανάπτυξη, θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και θα σταματήσει η φυγή νέων ανθρώπων από την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Επιπλέον, κάνει λόγο για «ανικανότητα» της κυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου και του προσφυγικού, κατηγορώντας την ότι δεν κατάφερε να προετοιμάσει χώρους για τους 50.000 πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.

Ο κ. Μητσοτάκης καταλογίζει στην κυβέρνηση μηδενική εμπειρία, λέγοντας ότι τα στελέχη της δεν έχουν ουσιαστικά εργαστεί ποτέ. «Υπάρχουν όλων των ειδών οι Αριστεροί που αισθάνονται πολύ άνετα πίνοντας τον καφέ τους, κάνοντας όνειρα για την επανάσταση. Ο Τσίπρας κορόιδεψε τον ελληνικό λαό. Είπε ψέματα παντού για να κερδίσει την εξουσία. Υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες. Και δυστυχώς οι Έλληνες τον εμπιστεύθηκαν», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης

Τέλος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι προσπαθεί να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ και επισημαίνει ότι ένας από τους λόγους που ο ίδιος ζητεί εκλογές είναι το γεγονός ότι «υπάρχει διάβρωση στους δημοκρατικούς θεσμούς».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα