Μητσοτάκης:Η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη κ. Τσίπρα

KIRIAKOS_533_355

Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκη ,συνέχισε την σφοδρή επίθεση,ενώ έκανε εκτεταμένη αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα,ο κ.Μητσοτάκης είπε«Η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη κ. Τσίπρα. Όταν εισηγούμασταν εμείς τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ εσείς τις καταδικάζατε ως νεοφιλελεύθερες. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η χώρα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση».

Επίσης,συνέχισε«Αλλά και ο κ. Γκουρία έγινε αγαπημένος σας συνομιλητής μετά την κα Μέρκελ. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα κ. Τσίπρα. Όλες οι δημοσκοπήσεις πιστεύουν ότι η 9 στους 10 ότι η χώρα πάει στη λάθος κατεύθυνση. Ας υποθέσουμε ότι διαφωνούμε στην ερμηνεία για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης αυτούς τους 15 μήνες.Σας προτείνω κ. Τσίπρα μία έντιμη συμφωνία. Εμείς θα ψηφίσουμε για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τα δάνεια στα κανάλια και τα κόμματα. Εσείς θα ψηφίσετε όμως την εξεταστική επιτροπή για τα capital controls και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου. Για να μάθουμε πραγματικά την αλήθεια. Να κληθεί ο κ. Βαρουφάκης να μάθουμε αν υπήρχε σχέδιο Β. Κατανοώ τη μεγάλη ανάγκη την οποία έχετε να υπερασπιστείτε στελέχη σας. Όπως τον κ.Καρανίκα. Το πρόβλημα είναι ότι τον προσλάβατε στη γραμματεία πολιτικού σχεδιασμού».

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για μια διορισμούς ανθρώπων των ΜΜΕ σε κυβερνητικές θέσεις φέρνωντας μάλιστα παράδειγματα από συγκεκριμένα έντυπα που μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ απέκτησαν εκτεταμένη πρόσβαση σε κρατική διαφήμιση,ενώ τέλος επέμεινε στη θέση του για παραίτηση της κυβέρνησης.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα