Μητσοτάκης:Η ΝΔ δεν πρόκειται να στηρίξει πολιτικές μιας ανίκανης κυβέρνησης

mitsotakis

«Η Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει δεκανίκι της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Αναφερόμενος στα μέτρα που θα τεθούν σε ψηφοφορία της Κυριακή στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η ΝΔ δεν πρόκειται να στηρίξει πολιτικές μιας ανίκανης κυβέρνησης».

«Η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι προδιαγεγραμμένη, διότι το μίγμα των νέων μέτρων οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα σε ένα νέο φαύλο κύκλο την οικονομία», υπογράμμισε.

Επίσης χαρακτήρισε «αναξιόπιστη» την κυβέρνηση και πρόσθεσε: «Δυστυχώς έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, ούτε έχει τη δυνατότητα να τις υλοποιήσει».

«Προσδεθείτε, όχι για εκτόξευση της οικονομίας, όπως έλεγε η κυβέρνηση, αλλά γιατί ξεκινάμε ένα φορολογικό μαραθώνιο», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ για τα μέτρα που συζητούνται στη Βουλή.

Παράλληλα ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία «ξέρει τι χρειάζεται για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα, ξέρει ποιες μεταρρυθμίσεις απαιτούνται και ξέρει πως θα τις πραγματοποιήσει».

«Όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση στην εξουσία δεν μπορεί να υλοποιήσει ούτε τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπονται στα Μνημόνια και είναι αναγκαίες», είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να γίνουν άμεσα εκλογές για να φύγει το συντομότερο δυνατό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα