Μητέρα Γρηγορόπουλου: Ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη και έφυγε, είναι ψυχρός εκτελεστής

Για τη δολοφονία του γιου της, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, μίλησε η Τζίνα Τσαλικιάν μετά τη συνέχιση της δίκης και την «πρόσκληση» που της έκανε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για τον θάνατο του 15χρονου.

«Η πρόσκλησή του με αφήνει παγερά αδιάφορη, είναι υποκριτική» είπε σήμερα η μητέρα του Αλέξη, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.

«Όταν ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα» ανέφερε, ενώ σημείωσε ότι «αν έλεγε συγγνώμη δεν θα σήμαινε τίποτα γιατί θεωρώ ότι ήταν ένας άνθρωπος που επιλέχθηκε από κάποιους χώρους για να δημιουργήσει συγκεκριμένο περιστατικό… Οι χώροι τον επέλεξαν γιατί έχει πωρωμένη ψυχή, είναι ψυχρός εκτελεστής» εκτιμώντας ότι «περίμενε ότι δεν θα τιμωρηθεί».

Η κ. Τσαλικιάν έκανε λόγο για ένα «σκοτεινό συμβάν» για το οποίο πρέπει να δοθούν απαντήσεις σε πράγματα και πτυχές που δεν έχουν απαντηθεί.

«Ζητάω να λάμψει η αλήθεια και μια απόφαση δίκαιη για το κοινωνικό αίσθημα» είπε σχετικά με την απόφαση που αναμένει από το δικαστήριο κάνοντας λόγο για μια «τεράστια αδικία σε βάρος ενός αθώου 15χρονου παιδιού». Κατέληξε λέγοντας ότι «ο Κορκονέας λέει ότι ο ίδιος και ο Αλέξανδρος είναι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας… Ποια ιστορία; Είναι ένα αρχαίο δράμα».

Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε στο Εφετείο Λαμίας, η δίκη σε δεύτερο βαθμό των Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβρη του 2008.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα