Με νέα σημεία πώλησης αναπτύσσεται στη Λάρισα ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

Με νέα σημεία πώλησης αναπτύσσεται στη Λάρισα ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα. Συγκεκριμένα εχθές πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Καταστήματος Αυτόματων Πωλητών φρέσκου Γάλακτος (στην οδό Ιωαννίνων 40), παρουσία προσωπικού, συνεργατών και παραγωγών του Συνεταιρισμού. Το νέο κατάστημα προσφέρει μία διευρυμένη γκάμα προϊόντων ΘΕΣγάλα στο καταναλωτικό κοινό.
Παράλληλα, επαναλειτούργησε ο Αυτόματος Πωλητής Γάλακτος ΘΕΣγάλα στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, ενώ προσεχώς Καταστήματα Αυτόματων Πωλητών Γάλακτος στην πόλη θα εξελιχθούν σε συνεταιριστικές γωνιές γαλακτοκομικών προϊόντων ΘΕΣγάλα συν.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Αυτόματος Πωλητής διαθέτει προϊόντα όπως: κρέμα βανίλια/σοκολάτα, ρυζόγαλο, αγελαδινό βούτυρο, κατσικίσιο γάλα, γιαούρτι στραγγιστό, αιγοπρόβεια γραβιέρα, φέτα ΠΟΠ, λευκό και ημίσκληρο τυρί και σοκολατούχο γάλα θεςCHOCO κ.ά. Τόσο τα τυριά όσο και το σοκολατούχο γάλα παρασκευάζονται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα από τις φάρμες των παραγωγών του ΘΕΣγάλα.
“Ο ΘΕΣγάλα καθιερώθηκε στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών ως μια συνεταιριστική καινοτόμα εταιρεία που άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά γάλακτος της χώρας μας μέσω της διάθεσης του πιο ποιοτικού φρέσκου γάλακτος από αυτόματους πωλητές στην πλέον ανταγωνιστική τιμή. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με σεβασμό στους καταναλωτές που μας στηρίζουν” σημειώνεται στην ανακοίνωση.
ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα