Με κοινά ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στις εκλογές

Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ για να αποφασίσει την κάθοδο στις εκλογές σε κοινό ψηφοδέλτιο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Aυτή είναι η πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής που ελήφθη κατά πλειοψηφία (7 υπέρ, 3 κατά, 1 αποχή) και παρουσίασε στα μέλη της ΚE ο πρόεδρος Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Ημερησία, τονίζει ότι «στόχος μας είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μία μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία στη χώρα. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Θέλω να ελπίζω ότι οι στόχοι που δεν επιτεύχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και στους οποίους είμαστε πλέον κοντά, θα επιτευχθούν σήμερα κάνοντας τα απαραίτητα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση».

Όσο για το αν θα είναι ο ίδιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, αποφεύγει να το επιβεβαιώσει καθώς, όπως υποστηρίζει, «η συμφωνία εάν επιτευχθεί θα είναι ενιαία, συνεπώς επιμέρους ζητήματα είναι εντελώς δευτερεύοντα, εδώ συζητάμε για να δημιουργηθεί ένας ευρύτερος πόλος, δεν είναι ζήτημα οι θέσεις».

Αναφερόμενος στον Φώτη Κουβέλη, δήλωσε ότι «παρά τα συνεχή δημοσιεύματα που δεν έχουν διαψευστεί από τον ίδιο, δεν έχω καμία τέτοια ένδειξη ούτε πληροφόρηση για κάτι τέτοιο και θέλω να πιστεύω ότι ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα σεβαστεί τις αποφάσεις της συλλογικότητας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα