Με «βλαβερή ουσία» ψεκάστηκαν τρία άτομα στο δυτικό Λονδίνο

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στο δυτικό Λονδίνο, έπειτα από επίθεση με «βλαβερή ουσία» εις βάρος τριών ατόμων. Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής για το περιστατικό.

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Λονδίνου, έπειτα από επίθεση που δέχθηκαν με «βλαβερή ουσία», στα δυτικά προάστια της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Η αστυνομία εκλήθη έπειτα από αναφορά για επίθεση με βλαβερή ουσία στην περιοχή Νότινγκ Χιλ, στο δυτικό Λονδίνο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της μετροπολιτικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών αρχών, άγνωστος ψέκασε τα πρόσωπα των τριών θυμάτων με τη συγκεκριμένη ουσία, την οποία νωρίτερα διάφορα δημοσιεύματα χαρακτήριζαν ως «τοξική».

Ειδικοί ερευνητές της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο της επίθεσης και εξετάζουν διεξοδικά κάθε στοιχείο. Οι χημικές εξετάσεις, πάντως, έδειξαν πως στο σημείο δεν υπάρχουν αυξημένα επίπεδα τοξικότητας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία σύλληψη, η οποία να συνδέεται με την υπόθεση. Επίσης, άγνωστη παραμένει και η κατάσταση της υγείας των τριών θυμάτων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα