Μεϊμαράκης:Η Ν.Δ θα είναι πρώτη δύναμη

meimar

O Ευάγγελος Μεϊμαράκης εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης εκτίμησε ότι η  Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη δύναμη.

Σε συνάντηση με πολιτευτές και πρώην βουλευτές του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Λεωφόρο Συγγρού, ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι «όλοι μαζί πάμε δυνατά στον αγώνα». «Είστε η αιχμή του δόρατος» ενώ κάλεσε τα στελέχη σε  πανστρατιά.

Παράλληλα,με ανακοίνωση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου οι Έλληνες να βρουν την ηρεμία τους, να αισθανθούν ότι η χώρα κυβερνάται υπεύθυνα και όχι από μαθητευόμενους μάγους.Επιπλέον,τονίζει πως  αυτοί που προκάλεσαν αυτά τα προβλήματα, συνεχίζουν να ψεύδονται ως προς το αποτέλεσμα της «διαπραγμάτευσής» τους,προσθέτοντας πως «Την ώρα που έχουν διαλύσει τη χώρα, τη Βουλή και το κόμμα τους, την ώρα που απέτυχαν σε όλους τους τομείς, προσπαθούν να υφαρπάσουν ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού λέγοντας απροκάλυπτα το επόμενο ψέμα: Ότι θα εφαρμόσουν τη συμφωνία… αλλάζοντάς τη!».

Τέλος,υπενθυμίζεται πως  αύριο  Πέμπτη συνεδριάζει  η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στις 12:00.Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα