Μεξικό: Ανάληψη ευθύνης για βομβιστική επίθεση σε τράπεζα(Φώτο)

Ο Εξεγερμένος Πυρήνας FAI/FRI του Μεξικό ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού αποτελούμενου από μαύρη πυρίτιδα, σε υποκατάστημα τράπεζας, στην Πόλη του Μεξικού, ως ένδειξη αλληλεγγύης σε φυλακισμένους συντρόφους, κατηγορούμενους για ληστεία στο Άαχεν της Γερμανίας.

Αναλυτικά η ανάληψη ευθύνης:

Ανταποκρινόμενοι στο διεθνές κάλεσμα για ενέργειες αλληλεγγύης στους συντρόφους που κατηγορούνται για ληστεία στο Άαχεν της Γερμανίας, τοποθετήσαμε ένα εκρηκτικό μηχανισμό ή με λίγο περισσότερο από ένα κιλό μαύρης πυρίτιδας σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Citibanamex που βρίσκεται στην Eje 10 [στην πόλη του Μεξικού] στα 2 : 30 π.μ. στις 20 Απριλίου.

Επαναλάβαμε τη δράση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες από τα συντρόφια των Night Cats και Evil Sorcerers Incendiary Cell. Αφού είδαμε ότι ξαναέχτισαν το υποκατάστημα μετά την επίθεση των συντρόφων, αποφασίσαμε να τους βοηθήσουμε να το επαναδιαμορφώσουν.

Είναι απαραίτητο να εξηγήσουμε γιατί επιτεθήκαμε σε μια τράπεζα; Αυτά τα σκατά αφήνουν τους ανθρώπους άστεγους, χρηματοδοτούν στρατιωτικές επιχειρήσεις, εταιρείες που καταστρέφουν το περιβάλλον, εκμεταλλευτές, που αλυσοδένουν εκατομμύρια ανθρώπων με χρέη και ψεύτικες υποσχέσεις …

Είναι τρομοκράτες, χρησιμοποιούν το φόβο στέλνοντας προειδοποιήσεις πληρωμής χρεών, σας απειλούν με έξωση ή δεν σας αφήνουν τίποτα. Και ακόμα θα τολμήσουν να πουν ότι εμείς είμαστε οι εγκληματίες, οι άψυχοι, οι δολοφόνοι…

Προς την αστυνομία: Καλή δουλειά στην υπεράσπιση των συμφερόντων των αφεντικών σας, Συνεχίστε …

Προς τους τραπεζίτες: Τώρα είναι οι τράπεζές σας, σύντομα θα είναι τα σπίτια σας.

Για τους εξεγερμένους συντρόφους, ειδικά για τους κατηγορούμενους του Άαχεν: Σας στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς και μια αγκαλιά, συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε, παραμένουμε ενοχλητικοί.

Καμμία ντροπιαστική υποχώρηση!

Φωτιά και μαύρη πυρίτιδα στους εκμεταλευτές

Λίγοι αλλά τρελοί

Εξεγερμένος Πυρήνας FAI/FRI

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα