Μεγάλη Βρετανία: Λήξη συναγερμού στην ομηρία σε πάρκο αναψυχής (ΦΩΤΟ)

Η περιοχή έχει αποκλειστεί – Το BBC μετέδωσε ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει «περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη» – Το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ανακοίνωσε η αστυνομία – Πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ, 40 ετών, με ύψος γύρω στο 1,77 ο δράστης

Συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές αρχές, καθώς ένοπλος κρατά ομήρους σε πάρκο αναψυχής στο Nuneaton της κεντρικής Αγγλίας, συγκεκριμένα σε αίθουσα μπόουλινγκ.

 

Το BBC μετέδωσε ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει «περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη».

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο πάρκο τη στιγμή του περιστατικού, μαζί με τους δύο γιους του, δηλώνει στις κάμερες ότι στην περιοχή επικρατεί τρόμος και πανικός.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε ξένο μέσο ότι ο δράστης κρατά ομήρους δύο ανθρώπους, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Να σημειωθεί ότι το πάρκο ήταν γεμάτο από οικογένειες και μικρά παιδιά.

Η αστυνομία, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τους πολίτες και τους προτρέπει να αποφύγουν την περιοχή, ωστόσο με νεώτερη ενημέρωση υπογραμμίζουν ότι το περιστατικό δε σχετίζεται με τρομοκρατία.

Δημοσιογράφος της Coventry Telegraph, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που δημοσιεύουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν ότι ελικόπτερο ασθενοφόρο προσγειώθηκε στην περιοχή, όπου έχουν σπεύσει και άλλα ασθενοφόρα.

 

Το πάρκο, όπου σημειώνεται το περιστατικό είναι ένα πάρκο αναψυχής έξω από τη βρετανική κωμόπολη και περιέχει κινηματογραφική αίθουσα, χώρο για να παίζουν τα παιδιά, γυμναστήριο, ξενοδοχείο, παμπ και εστιατόρια.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι άκουσε ότι ο ένοπλος είναι πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ, 40 ετών, με ύψος γύρω στο 1,77. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα