Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα (βίντεο)

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί σε πολλές πόλεις και χωριά της χώρας λόγω της κακοκαιρίας.

Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο καιρού και μιλούσε για βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική η θερμοκρασία έχει σημειώσει αισθητή πτώση ενώ η βροχή είναι σχεδόν ασταμάτητη από το απόγευμα του Σαββάτου.

Πολλοί δρόμοι της πρωτεύουσας πλημμύρισαν, με την τροχαία να συνιστά την προσοχή των οδηγών και την αποφυγή υψηλών ταχυτήτων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους είναι περιορισμένη, ωστόσο προβλήματα παρουσιάζονται μεταξύ άλλων στην παραλιακή οδό από το Ελληνικό έως και τη λεωφ. Αλίμου, καθώς και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Τρίκαλα

Χαλάζι σε μέγεθος… καρυδιού έπεσε στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να καταστραφούν καλλιέργειες, να παρασυρθούν ζώα από ορμητικά νερά και να πέσουν 10 κολόνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα αρκετά χωριά να έχουν μείνει από το Σάββατο χωρίς ρεύμα.

Βοιωτία

Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν και τη Βοιωτία με αποτέλεσμα να φουσκώσει το ποτάμι στην Αλίαρτο, να πλημμυρίσει η Αράχοβα ενώ ένας κεραυνός να πέσει σε δέντρο στις Θεσπιές.

Λαμία

Στη Λαμία τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή έχοντας μάλιστα σημειωθεί και ένας θάνατος.

Καρδίτσα

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε και στην Καρδίτσα και ειδικότερα στους Δήμους Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα με αποτέλεσμα να καταστραφούν καλλιέργειες και να δημιουργηθούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο καθώς εξαιτίας των καιρικών φαινομένων κατέρρευσαν δέντρα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα