Μαξίμου προς ΝΔ: Αδυνατούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι η αξιολόγηση έκλεισε

maximou-megaro-diarroi-708Άμεση ήταν η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας που καταφέρονται κατά του Αλ. Τσίπρα.
Ολόκληρη η απάντηση:

Στην Νέα Δημοκρατία αδυνατούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι η αξιολόγηση έκλεισε, και το σχέδιο αποσταθεροποίησης, στο οποίο τόσο πολύ είχαν επενδύσει, δεν καρποφόρησε.

Τους παρακολουθούμε με κατανόηση.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με την οποία επιτίθεται στον πρωθυπουργό για την συνέντευξή του στη Realnews επισημαίνοντας πως “βλέπει οράματα εξόδου από τα Μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε Μνημόνιο “κόφτη” μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος”.

“Ο άνθρωπος που κατά συρροή πυροβολεί την εθνική συνεννόηση με την άκρως διχαστική πολιτική του, τολμά να κατηγορεί άλλους. Με όλα αυτά, ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι παραμένει απόλυτα εγκλωβισμένος στην αυταπάτη των ψεμάτων του.

Ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός”, αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα λίγο αργότερα εκδόθηκε και δεύτερη ανακοίνωση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

“Ο έχων “αυταπάτες” κ. Τσίπρας, που επί χρόνια επικαλείται το δήθεν ηθικό του πλεονέκτημα, αποκαλύφθηκε. Η στενή σχέση του με τον ηγέτη της Βενεζουέλας κ. Μαδούρο ήταν γνωστή από καιρό. Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό, είναι ότι, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έφτανε στο σημείο να πρωταγωνιστήσει σε μια πρωτοφανή συγκάλυψη υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης στη χώρα μας από πρέσβη της Βενεζουέλας, με θύματα Ελληνίδες εργαζόμενες”, αναφέρει η ανακοίνωση.

“Ο Έλληνας πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις”, τονίζει.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα