Μαξίμου: Μητσοτάκης – Γεννηματά δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική ενοχή τους

«Αντί η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής να ψάχνουν σωσίβιο σε θεωρίες συνωμοσίας, προκειμένου να αποφύγουν να πάρουν θέση για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, ας ζητήσουν επιτέλους τουλάχιστον μία συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν», τονίζει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Να ζητήσουν συγγνώμη για το εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς που δημιούργησαν ζητεί η κυβέρνηση από τη ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την προφυλάκιση του Γ. Παπαντωνίου.

«Αντί η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής να ψάχνουν σωσίβιο σε θεωρίες συνωμοσίας, προκειμένου να αποφύγουν να πάρουν θέση για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, ας ζητήσουν επιτέλους τουλάχιστον μία συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν, για τον εκφυλισμό της πολιτικής και για το εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς που δημιούργησαν» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Εκτός εάν επιμένουν στις θεωρίες περί σκευωρίας της κυβέρνησης. Ό,τι και να κάνουν όμως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά, δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική ενοχή τους».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα