Μαξίμου για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι: Μάταιη, η επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, από τη ΝΔ

«Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια» σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Την ίδια ώρα που ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη, και μόνο με την “κομματική” κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες.

Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τι είπε ο Μητσοτάκης

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως ένα μήνα μετά την καταστροφική πυρκαγιά, η θλίψη, η οργή και η αγανάκτηση παραμένει βουβή αλλά και έντονη σε αυτή την περιοχή προσθέτοντας πως είναι προσωπική του δέσμευση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποκατασταθεί η περιοχή το συντομότερο δυνατό, να αποκτήσει το χαρακτήρα της και να βελτιωθούν και στρεβλώσεις που υπήρχαν. Μάλιστα επεσήμανε πως δέσμευσή του είναι να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου πρέπει. «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, θα κάνει τη δουλειά της αλλά σε μια δημοκρατία υπάρχει ευθύνη και υπάρχει και λογοδοσία, κάποιοι έφταιγαν που 96 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους και εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες έχασαν τις περιουσίες τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα