Μαξίμου:«Δυστυχώς για τη ΝΔ και τον κ.Μητσοτάκη,ο ελληνικός λαός ούτε αφελής είναι,ούτε έχει μνήμη χρυσόψαρου»

efrfΣκληρή απάντηση έδωσε το Μαξίμου στη Νέα Δημοκρατία και στην κριτική που άσκησε μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για δίκαιη ανάπτυξη.«Είναι σαφές ότι η απογοήτευση από την έκβαση του σχεδίου «παραιτηθείτε» δεν μπορεί να κρυφτεί» αναφέρει,μεταξύ άλλων,η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το ύφος και το επίπεδο των ανακοινώσεων της Νέας Δημοκρατίας γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορο. Είναι σαφές ότι η απογοήτευση από την έκβαση του σχεδίου «παραιτηθείτε» δεν μπορεί να κρυφτεί.

Σε ό,τι αφορά την ουσία: η Νέα Δημοκρατία θα ήταν καλύτερο να μην μιλάει για ανάπτυξη. Γιατί όλοι ξέρουν πως εννοεί την ανάπτυξη: ληστρικές συμβάσεις για το δημόσιο, συμπίεση του κόστους εργασίας, ελεύθερες απολύσεις, ροή πλούτου στους φορολογικούς παραδείσους, πάρτι με τη διαπλοκή, θαλασσοδάνεια. Εκφυλισμός που αφορά ακόμα και το ίδιο τους το κόμμα.

Δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός ούτε αφελής είναι, ούτε έχει μνήμη χρυσόψαρου.»

 

Η Ν.Δ. με χθεσινή ανακοίνωση έκανε κριτική στην ομιλία του Αλ. Τσίπρα

«Ο πρωθυπουργός που παριστάνει τον οπαδό του Μαδούρο, σήμερα φόρεσε το κοστούμι του διαχειριστή», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή όσα είπε σήμερα ο πρωθυπουργός περί δίκαιης ανάπτυξης.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον κ. Τσίπρα χαρακτηριστικά ότι «έχει πολύ θράσος να μιλάει για ανάπτυξη ο πρωθυπουργός που εξαιτίας του χάθηκαν 21 δισ. ευρώ από το ΑΕΠ της χώρας ή 5000 ευρώ από κάθε νοικοκυριό τη διετία 2016-2016».

Η ΝΔ στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό των ψεμάτων, των λουκέτων και της φοροεπιδρομής που εκείνος επέλεξε.

«Ο πρωθυπουργός που πάγωσε τα έργα και που στέγνωσε από ρευστότητα την αγορά, τολμά να μιλάει για ανάπτυξη. Προκαλεί όλους τους Έλληνες», προσθέτει η Συγγρού και σημειώνει ότι οι συμπολίτες μας ξέρουν ότι Τσίπρας και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί.

«Τσίπρας και Δικαιοσύνη δεν πάνε μαζί. Όσο παραμένει η κυβέρνηση Τσίπρα, η “πίτα” του ΑΕΠ μικραίνει, ενώ τα κομμάτια που αναλογούν στον καθένα και λιγότερα γίνονται και μοιράζονται άδικα», συμπληρώνει η ΝΔ επισημαίνοντας πως αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι Έλληνες.

«Αδιαφορούν για τις φιέστες και τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υπογραμμίζει πως ανάπτυξη μπορεί να έρθει μέσα από μεταρρυθμίσεις, περιορισμό των κρατικών δαπανών, μείωση των φορολογικών συντελεστών, προσέλκυση επενδύσεων και ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας.

«Όσα αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει. Το μόνο καινούργιο από τον κ. Τσίπρα είναι ότι, ενώ ειρωνεύτηκε πρόσφατα στη Βουλή τον κ. Μητσοτάκη για το στόχο που έθεσε για τη μείωση της ανεργίας, σήμερα έσπευσε να τον υιοθετήσει πλήρως στα λόγια. Αυτό τουλάχιστον προσπάθησε να το αντιγράψει σωστά», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα