Μανωλάκου: Σημαιοφόρος των μεγάλων συμφερόντων στα Βαλκάνια η κυβέρνηση

Σε συνέντευξή της στο News 24/7 η βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας πως όσα συμβαίνουν στα Βαλκάνια γίνονται στο πλαίσιο των μεγάλων συμφερόντων στα Βαλκάνια, για τους ενεργειακούς δρόμους.

“Τα Σκόπια και γενικότερα όσα συμβαίνουν στα Βαλκάνια εντάσσονται στους σχεδιασμούς των μεγάλων συμφερόντων για τους ενεργειακούς δρόμους. Προφανώς ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία δεν ολοκλήρωσε τις μοιρασιές και συνεχίζουν με Σκόπια και Κόσοβο και άλλες χώρες. Γι΄αυτό γίνεται η παρέλαση αξιωματούχων στα Σκόπια”.

Σημείωσε, επιπλέον, ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να φανούν διαφορετικοί αλλά έχουν ίδια στρατηγική στο πρόγραμμά τους. Πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν κάτι από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Αναφορικά με την τροπολογία για την αύξηση του κατώτατου μισθού, τόνισε ότι ΚΚΕ την καταψήφισε, γιατί δεν ήταν τα 751 ευρώ ως βάση. Όπως εξήγησε, πρόκειται για την τροπολογία Βρούτση – Αχτσιόγλου η οποία καταργεί τις διαπραγματεύσεις εργοδοσίας – εργαζομένων, ενώ μπορεί να έχει αυξομοιώσεις με νόμο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα