Μανιάτης: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βλάπτουν σοβαρά την ελληνική οικονομία

«Η ανακοίνωση του Κρατικού Καταριανού Ομίλου AL RAYAN ήρθε για να αποδείξει, μετά τις Σκουριές, ότι όλη η παρουσία του Α. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν τίποτε άλλο από ρεσιτάλ ψεύδους και υποκριτικής τέχνης. Η ανακοίνωση αποχώρησης αποτελεί κόλαφο για τον πρωθυπουργό και το θίασο κομπάρσων που έχει για  να παριστάνουν την κυβέρνηση» επισημαίνει σε δηλώσεις του ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

«Μια τεράστια επένδυση ύψους 16 και πλέον δισεκατομμυρίων ευρώ φαίνεται ότι δεν θα υλοποιηθεί καθώς η εταιρεία, μετά από 7 χρόνια παραμονής της στη Ελλάδα, χαρακτηρίζει τη χώρα ως εχθρική προς τις επενδύσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η αποχώρηση ή ακόμη και ο θόρυβος πιθανής αποχώρησης μίας ακόμη επενδυτικής εταιρείας από την Ελλάδα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ήδη χαμηλή διεθνώς αξιοπιστία της χώρας για την προσέλκυση επενδύσεων και σε συνδυασμό με το έλλειμμα προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, η ανάπτυξη θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο ενώ η φορολογία θα αυξηθεί αντίστοιχα. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βλάπτουν σοβαρά την οικονομία της Ελλάδας. Δεν έχουν κάν το στοιχειώδες φιλότιμο να παραιτηθούν. Πρέπει όμως να φύγουν άμεσα» ολοκληρώνει το σκεπτικό του κ. Μανιάτης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα