Μαλέλης: Δεν θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κεντροαριστερά

«Δεν θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κεντροαριστερά. Ο κ. Τσίπρας μετά από τέσσερα χρόνια που κυβέρνησε με ακροδεξιούς και συνεχίζει ακόμα, αφού έχασε το κόμμα του, αφού έχασε το πολιτικό του στίγμα, την ιδεολογία του, ανακάλυψε την κεντροαριστερά; Δεν έχουμε καμία εισβολή από έναν άνθρωπο που στην ουσία δεν είναι καν κεντροαριστερός. Έχουμε μία μάχη για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς γιατί αυτό ουσιαστικά σημαίνει όταν προσπαθείς να πάρεις και να λεηλατήσεις το άλλο κόμμα. Έχουμε μία μάχη, έναν πόλεμο μεταξύ του Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά, το ποιος θα επικρατήσει σε αυτόν τον χώρο», δήλωσε στο «Θέμα 104,6», ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης.

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση των κ.κ Μωραϊτη και Τόλκα στο κυβερνητικό σχήμα, ο κ. Μαλέλης υποστήριξε ότι «άκουσαν το κάλεσμα για την καρέκλα και όχι για την κεντροαριστερά. Και οι δύο είχαν ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από το ΚΙΝΑΛ που δεν τους τα έδωσε, είχαν περιθωριοποιηθεί. Τέτοια στελέχη, το ΚΙΝΑΛ έχει χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα. Δεν είχαν πει ποτέ ότι είχαν καμία διαφωνία, αντίθετα έκαναν σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Όσο και να θέλουν να μεταμορφωθούν στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους πιστεύει κανείς, είναι ένα μόρφωμα. Έχουν κάνει διπλό άνοιγμα υποτίθεται στην κεντροαριστερά και στην ακροδεξιά. Εμείς είμαστε η ομάδα που ηγεμονεύει στην κεντροαριστερά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ρεσάλτο στην παράταξή μας επειδή ξέμειναν από οπαδούς και στελέχη. Δεν υπάρχει το καλό της χώρας χωρίς μεγάλη προοδευτική παράταξη, την οποία δεν μπορεί να εκπροσωπήσει ο κ. Τσίπρας», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα ενταχθούν στο ΚΙΝΑΛ πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαλέλης απάντησε ότι «θα γίνει σύντομα αυτό. Υπάρχουν στελέχη, υψηλά και μεσαία τα οποία βρέθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν απογοητευτεί, περιθωριοποιήθηκαν και θέλουν να επιστρέψουν στο ΚΙΝΑΛ. Η πόρτα μας για όλα τα στελέχη που θέλουν να επιστρέψουν είναι ανοικτή. Είναι περισσότερο σε επίπεδο στελεχών που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ και στην άνοδό του στην εξουσία».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα