Μαλέλης για φονική πυρκαγιά: Υπάρχουν τεράστιες ποινικές ευθύνες

Για τεράστιες ποινικές ευθύνες οι οποίες δεν ξεπερνώνται με επικοινωνιακά κόλπα, μίλησε ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

«Υπάρχουν τεράστιες ποινικές ευθύνες, τις οποίες δεν θα τις ξεπεράσουν με επικοινωνιακά κόλπα», δήλωσε στο «Θεμα FM» ο Σταμάτης Μαλέλης, αναφερόμενος στο γαϊτανάκι που έχει στηθεί για τις ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν.

«Όσοι δεν έδωσαν εντολή να συνεδριάσει το αρμόδιο όργανο της Περιφέρειας, όσοι δεν έδωσαν την επόμενη εντολή για το πως θα διαχειριστούν αυτή την κρίση έχουν ποινικές ευθύνες. Και οι ποινικές ευθύνες αγγίζουν πολύ την Πολιτική Προστασία», δήλωσε ο κ. Μαλέλης.

Στη συνέχεια τόνισε: «Όταν ο υπεύθυνος της Πυροσβεστικής που βρίσκεται στον τόπο της καταστροφής, εκτιμήσει ότι πρέπει να γίνει εκκένωση, πρέπει να τηλεφωνήσει στο 199 και να ενημερώσει την Πολιτική Προστασία. Ο νομοθέτης το έχει κάνει αυτό για να καταγραφεί το τηλεφώνημα. Έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα;»

«Πρέπει να φύγουν τώρα, έχουν καταστρέψει τη χώρα. Ο κόσμος φοβάται, έχουν μία κυβέρνηση που είναι φονική», είπε ο κ. Μαλέλης

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα