Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο(Βίντεο+Φώτο)

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, δεκάδες πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, πριν λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, δύο άτομα πυροβολήθηκαν έξω από το κτήριο, το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση αποκλεισμού και έχει διακόψει όλες τις εργασίες, ενώ οι αρχές εκκενώνουν το κτίριο για λόγους ασφαλείας.

Φωτογράφος του πρακτορείου Reuters έκανε λόγο για τουλάχιστον 12 τραυματίες, στη γέφυρα του Ουέστμινστερ, πολύ κοντά στο κτήριο του κοινοβουλίου.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αυτοκίνητο από το οποίο αποβιβάστηκε άνδρας που έφερε μαχαίρι και ο οποίος επιτέθηκε αδιακρίτως σε ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο, στο κέντρο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με μαρτυρία φωτογράφου του Reuters που βρίσκεται στο σημείο έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον δώδεκα άνθρωποι στην Westminster Bridge μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοινοβούλιο διέκοψε τις εργασίες του και απομακρύνθηκε η πρωθυπουργός.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι συγκεχυμένες, καθώς βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αυτοκίνητο το οποίο έπεσε πάνω σε πεζούς και τραυμάτισε πέντε ανθρώπους. 

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, οι δράστες ήταν δύο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένας αστυνομικός τραυματίστηκε με μαχαίρι μέσα στην περίμετρο του Κοινοβουλίου , ενώ άλλοι τραυματίες βρίσκονται πάνω στην γέφυρα.

Ένας από τους δράστες βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες καθώς πυροβολήθηκε από την αστυνομία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της βουλής.

*Ύποπτο πακέτο στον περίβολο του βρετανικού κοινοβουλίου

*Νέες πληροφορίες κάνουν λόγω για 2 νεκρούς

 

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα