Μήνυμα Κουβέλη για την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου

Τα δικό του ιδιαίτερο μήνυμα ενόψει της επετείου του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Στην ανακοίνωση ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι «Η μαύρη επέτειος του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 επαναφέρει, μετά από 51 χρόνια, στη μνήμη γεγονότα που σημάδεψαν τη χώρα και τον ελληνικό λαό.»

Παράλληλα, τονίζει ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις, αναπόσπαστο κομμάτι του λαού, είναι αφοσιωμένες στην αποστολή τους και αποτελούν εγγύηση για την ειρήνη, την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

Τιμάμε τις θυσίες των αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα, εντείνοντας τις προσπάθειες για να βγει η χώρα από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων, αγωνιζόμενοι παράλληλα για την υπεράσπιση και διεύρυνση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.»

«Ο ελληνικός λαός διδάσκεται από την ιστορία του και δεν ξεχνά. Η διάσωση της ιστορικής μνήμης δεν είναι απλώς χρέος όλων μας αλλά και φωτεινός φάρος στην πορεία της χώρας και του λαού μας» καταλήγει ο κ. Κουβέλης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα