Μήνυμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία από τη Deutsche Bank

Με το διευθύνοντα σύμβουλο της γερμανικής τράπεζας Τζον Κράιαν, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι “υπάρχουν ευκαιρίες πλέον στην Ελλάδα” συναντήθηκε ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια σχολίασε μέσω twitter ότι πολλαπλασιάζεται η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία, αναφερόμενος και στο τέλος των προγραμμάτων στήριξης το 2018
Adtech Ad

«Τα μηνύματα αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στην οικονομία μας πολλαπλασιάζονται. Κοινή συνισταμένη των εκτιμήσεων: απόδοση των μεταρρυθμίσεων, επιτάχυνση ανάπτυξης και η προοπτική του τέλους των προγραμμάτων στήριξης το α΄ εξάμηνο του 2018», αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από συνάντησή του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank, Τζον Κράιαν.

Ειδικότερα, ο κ. Κράιαν, ο οποίος ηγείται μίας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και διεθνείς τράπεζες, παρουσίασε, ως βασικός ομιλητής, στο επίσημο γεύμα εργασίας που παρέθεσε η ΕΕΤ με προσκεκλημένους 120 εκπροσώπους θεσμικών φορέων και της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρωπαϊκή αλλά και η παγκόσμια οικονομία και ανέδειξε τις ευκαιρίες που υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια ύφεσης και διαρθρωτικών αλλαγών, και συνομίλησε με τους προσκεκλημένους.

Τόνισε επίσης την αξία των πρωτοβουλιών που έχουν αναπτύξει οι ευρωπαϊκές αρχές για την ασφαλή και σύγχρονη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα