Μέτσοβο: Απαγορεύτηκε Προσωρινά η Κυκλοφορία Φορτηγών

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες,στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στην Εγνατία Οδό, από το 108ο χιλιόμετρο έως το 121ο χιλιόμετρο (Μέτσοβο έως Παναγιά), στα ορεινά χωριά του Δήμου Μαστοροχωρίων, στο Μέτσοβο καθώς και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο Μετσόβου.

Επίσης, έχει απαγορευθεί προσωρινά η κυκλοφορία φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, από το 108ο χιλιόμετρο έως το 121ο χιλιόμετρο από το Μέτσοβο έως την Παναγιά.

Μέσα στον οικισμό του Μετσόβου το ΄στρωσε σήμερα για τα καλά και πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να απολαύσουν τα πρώτα για φέτος παιχνίδια με το χιόνι,με τη χιονόπτωση να συνεχίζεται.

Περισσότερα από 15 εκχιονιστικά μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου δίνοντας “μάχη” ώστε να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι.

Στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου από την αρχή της ημέρας σημειώνονται συνεχείς βροχοπτώσεις.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα