Μέσα από τζάμι το σημερινό επισκεπτήριο στους έλληνες στρατιωτικούς

Τα παιδιά τους στις φυλακές της Αδριανούπολης επισκέφθηκαν την Παρασκευή οι γονείς του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη.

Οι γονείς βγαίνουν βουρκωμένοι από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη. Όπως είπαν, δεν μπορούσαν ούτε να αγκαλιαστούν καθώς τους χώριζε το τζάμι του επισκεπτηρίου. Οι δυο οικογένειες συναντήθηκαν ξεχωριστά, για μια ώρα η κάθε μια.

«Ευχαριστώ τον δημοσιογραφικό κόσμο, την πολιτεία και σε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον. Τα παιδιά καλά είναι», τονίζει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος.

Πόσο θα μείνουν μέσα στις φυλακές; Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς ενώ την επόμενη βδομάδα στις 30 Μαρτίου που θα εξεταστεί η αίτηση αποφυλάκισης τους, να δικαιωθούν.

Τι τους είπαν

Ακόμα, προσπάθησαν να τους καθησυχάσουν και απέφυγαν να αναφέρουν την τουρκική προπαγάνδα των τελευταίων ημερών αναφορικά με τα κινητά τους.

Πρόκειται για την τρίτη επίσκεψη των γονιών στη φυλακή όπου τα παιδιά τους κλείνουν 22 μέρες στη φυλακή. Μετά το επισκεπτήριο, στο προξενείο, οι γονείς ήταν πιο αισιόδοξοι. Το απόγευμα αναχώρησαν από την Αδριανούπολη με την ελπίδα ότι θα γίνει ένα θαύμα και τα παιδιά τους θα αποφυλακιστούν τις επόμενες ημέρες.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα