Μέλη του ΠΑΜΕ με σύνθημα «τέρμα πια στον εμπαιγμό» στο περιφερειακό συνέδριο Δ. Αττικής

Τα μέλη του ΠΑΜΕ, με σύνθημα «τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» διαμαρτυρήθηκαν για τη διεξαγωγή του συνεδρίου και εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στην πολιτική της κυβέρνησης», ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «τα ταξικά σωματεία θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις τακτικές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

«Με τους αγώνες μας θα αναγκάσουμε την κυβέρνηση, τα αφεντικά και τις δυνάμεις τους όχι μόνο να μας βλέπουν καθημερινά μπροστά τους, εμπόδιο στα αντεργατικά τους μέτρα, αλλά θα γίνουμε εφιάλτες και στον ύπνο τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το περιφερειακό συνέδριο Δυτικής Αττικής αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκτάκτως στην Ελευσίνα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Μάνδρα και στις 7.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μια ώρα νωρίτερα, στις 6:30, το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα και φορείς της Αττικής στην Ελευσίνα, στις 6.30 μ.μ. στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στο ύψος της πλατείας Ηρώων), «ενάντια στην “αναπτυξιακή” φιέστα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα