Μέγαρο Μαξίμου: Ο κος Μητσοτάκης σωπαίνει ενοχικά για τις καταγγελίες Μαρτίνη

Το Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνει μεταξύ άλλων  ότι “Ο κ. Μητσοτάκης σωπαίνει ενοχικά για τις καταγγελίες του κ. Μαρτίνη στην Εξεταστική Επιτροπή και ματαιοπονεί ζητώντας εκλογές, γιατί οι εκλογές θα αργήσουν ακόμη δύο χρόνια και κάτι μήνες”σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή.

“Την ώρα που η κυβέρνηση κορυφώνει τη διαπραγματευτική μάχη σε διεθνές επίπεδο, επικεντρώνοντας στον εθνικό στόχο της ρύθμισης του χρέους και την ώρα που όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στο Eurogroup της επόμενης Πέμπτης και στο δίκαιο αίτημα της Ελλάδας για τήρηση των συμφωνηθέντων, ο κ. Μητσοτάκης στο εσωτερικό, επίμονα μίζερος και μονότονος, ζητά για μία ακόμη φορά εκλογές.

Αρνείται να αντιληφθεί, ότι εκτός από τον διακαή πόθο του να επιστρέψει στις καρέκλες της εξουσίας, υπάρχει και το εθνικό συμφέρον” αναφέρει στο σχόλιό του το Μέγαρο Μαξίμου και προσθέτει:

“Οι σύμβουλοί του τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Θα μπορούσαν τουλάχιστον σήμερα να του επισημάνουν το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών και να τον αποτρέψουν.

Σε κάθε περίπτωση να μην ματαιοπονεί, γιατί οι εκλογές θα αργήσουν ακόμη δύο χρόνια και κάτι μήνες.

Στο μεσοδιάστημα, ας προσπαθήσει για πιο πειστικό αφήγημα, γιατί δεν μπορεί πια να ανακαλύπτει ύφεση όταν όλοι οι ξένοι οίκοι και τα επίσημα στοιχεία ελληνικών και ξένων ανεξάρτητων αρχών επιβεβαιώνουν την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος, αντί να λέει διαρκώς τα ίδια, μήπως ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει επιτέλους για τις καταγγελίες του κ. Μαρτίνη στην Εξεταστική Επιτροπή για τον ρόλο που διαδραμάτισαν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ και συνεργάτες του στο σκάνδαλο του “Ερρίκος Ντυνάν”; Όπως οι κ. Γεωργιάδης, Βορίδης, Χατζηδάκης, Μηταράκης, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Έχουν περάσει 24 ώρες και συνεχίζει να σωπαίνει ενοχικά”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα