«Μάχη» σήμερα στη Βουλή για τον Σαρωνικό (LIVE)

Στη Βουλή επανέρχεται για το θέμα της ρύπανσης του Σαρωνικού η αντιπολίτευση, αφού σήμερα συζητείται επίκαιρη επερώτηση βουλευτών της ΝΔ με θέμα: «Εγκληματική ολιγωρία στην αντιμετώπιση της Οικολογικής Καταστροφής στον Σαρωνικό».

Ειδικότερα σήμερα το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα απαντήσει από το βήμα της Βουλής στην επίκαιρη επερώτηση 23 βουλευτών της ΝΔ αναφορικά με την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.

Στην επερώτηση αναφέρεται ότι, ενώ από την επομένη του ναυαγίου κοντά στη Σαλαμίνα, ο κ. Κουρουμπλής δήλωνε ότι η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο και έχει περιοριστεί η διαρροή και η ρύθμιση, «η εξέλιξη όχι απλώς δεν τον δικαίωσε, αλλά αντιθέτως οδήγησε σε μία άνευ προηγουμένου οικολογική καταστροφή στην περιοχή».

Την επίκαιρη επερώτηση κατέθεσαν ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, οι αντιπρόεδροι, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, οι τομεάρχες Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας και οι βουλευτές Άννα Ασημακοπούλου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γιώργος Βλάχος, Μάκης Βορίδης, Σοφία Βούλτεψη, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Νίκος Δένδιας, Νικήτας Κακλαμάνης, Άννα Καραμανλή, Κώστας Κατσαφάδος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γεωργία Μαρτίνου, Ντόρα Μπακογιάννη, Αθανάσιος Μπούρας, Κατερίνα Παπακώστα και Γιάννης Τραγάκης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα