Λ. Κανέλλη: Ο Trump μίλησε σαν businessman

Έντονη κριτική για το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον αμερικανό πρόεδρο, Donald Trump, άσκησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

H κ. Κανέλλη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως «ο Τσίπρας εφάρμοσε το «κάνω comeback στον έρωτά σου, τον ερωτεύτηκε τον Trump, τον είπε δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο, έφτασε στο σημείο να πει ότι σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή στις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» ήταν το σχόλιο της βουλευτού του ΚΚΕ που συνέχισε λέγοντας ότι «η πιο σωστή αντιμετώπιση της επίσκεψης είναι η πολιτική αυστηρότητα που το αντιμετωπίζει ο Ριζοσπάστης γράφοντας για στριπτίζ, ξεφτίλα. Το ταξίδι είναι άθλιο για την ελληνική πραγματικότητα γιατί είναι ξεδιάντροπο να λες στα μούτρα στου ελληνικού λαού ότι θα έρθουν αυτοί που τον δανείζουν γιατί η Ελλάδα είναι σημαία ευκαιρίας, αυτό είπε ο Trump».

Η βουλευτής του ΚΚΕ κατέληξε λέγοντας πως «ο Trump μίλησε σαν businessman. Με την Ελλάδα τον συνδέει ότι έχασε κεφάλαια, η Ελλάδα είναι πτωχευμένη, υπάρχει σταθερότητα αλλά κούνια που τον κούναγε, δε θα αντέξει για πολύ ο κόσμος».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα