Λ. Αυγενάκης: Οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οι νέοι θα μας φέρουν τη νίκη

“Η ΝΔ θέλει τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της πατρίδας μας! Το άνοιγμα στους νέους και η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά αποδεικνύεται με πράξεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ, σας θέλουμε μαζί μας!” ανέφερε μεταξύ άλλων Λευτέρης Αυγενάκης στην κοπή της βασιλόπιτας της ΟΝΝΕΔ.
Αναφερόμενος στις εκλογικές μάχες που έρχονται ο γραμματέας της ΝΔ επισήμανε: “Είμαστε σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Μόλις 100 μέρες πριν τις εκλογές, δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και ίσως και εθνικές, ενώνουμε τις δυνάμεις μας”.
Ο κ. Αυγενάκης πρόσθεσε: “Σας καλώ όλες και όλους να συμπορευτούμε, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να ισχυροποιήσουμε το μέτωπο των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και να κερδίσουμε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία αλλαγής. Μαζί προχωράμε μπροστά! Μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!”.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης επίσης απευθύνθηκε στους εθελοντές: “Οι εθελοντές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της παράταξής μας. Καλούμε όλους εσάς, να συνδράμετε οργανωτικά στην κάλυψη όλων των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους. Για τον σκοπό αυτό λειτουργεί ήδη, στην ιστοσελίδα του κόμματος μας, ηλεκτρονική πλατφόρμα https://nd.gr/eka, όπου συμπληρώνονται τα στοιχεία των εκλογικών αντιπροσώπων ανά εκλογικό τμήμα, με σκοπό την ενεργό συμμετοχή μας και τη διασφάλιση της ορθής διεξαγωγής των εκλογών σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Σας καλούμε να γίνετε μέρος της ομάδας, να γίνετε μέρος της νίκης και να συμμετέχετε ενεργά στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις”.
Τέλος, ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε: “Επιζητούμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει. Οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, θα μας φέρουν τη νίκη. Και είναι η νεολαία που θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησής μας – μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων – σε μία αναγεννημένη Ελλάδα”.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα