Λ. Αυγενάκης: Οι απανταχού Κρήτες θα βρεθούν στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το έργο της Παγκρήτιας Ένωσης εξήρε ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος παρευρέθη στις εκλογές του σωματείου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως είναι «βέβαιος ότι οι απανταχού Κρήτες, πέρα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις τα χρόνια που πέρασαν, σήμερα πιο ώριμοι, πιο αποφασισμένοι, θα βρεθούν στη σωστή πλευρά της όχθης, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Από τα φοιτητικά μου χρόνια γνώρισα το εξαιρετικά σπουδαίο έργο της Ένωσης, η οποία αποτελούσε, και συνεχίζει να αποτελεί, ένα ισχυρό στήριγμα για τους συντοπίτες μας, τους φοιτητές και σπουδαστές, τους απανταχού Κρήτες», σημείωσε.

«Η Παγκρήτια Ένωση υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια ένα σπουδαίο πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο, ένα ιστορικό σωματείο, ένα πραγματικό κεφάλαιο που έχει συμβάλλει σημαντικά στην διατήρηση, προβολή και ανάδειξη του Κρητικού πολιτισμού», σημείωσε και ανέφερε πως «αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή, γιατί αποτελώ κι εγώ μέλος της μεγάλης και ιστορικής αυτής οικογένειας, της «Παγκρήτιας Ένωσης».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα