Λοβέρδος για ΕΣΡ: Νίκη της Δημοκρατίας, δικαίωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ËÏÂÅÑÄÏÕ Á. - ÁÐÁÃÏÑÅÕÓÇ ÊÁÐÍÉÓÌÁÔÏÓΣχολιάζοντας την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για συγκρότηση του ΕΣΡ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για «ξεκάθαρο και διπλό το μήνυμα της σημερινής διάσκεψης των Προέδρων. Μήνυμα νίκης της δημοκρατίας και μήνυμα δικαίωσης των θέσεων και ενεργειών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης».

Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι «αποδείξαμε ότι αν και είμαστε ένα μικρότερο σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμμα, συνεχίζουμε να χαράσσουμε μεγάλους δρόμους για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητούμενα. Πρώτοι κ μόνοι αγωνιστήκαμε για την δημιουργία ενός ακομμάτιστου ΕΣΡ υποστηρίζοντας σθεναρά, αταλάντευτα και με πρόσκαιρο κόστος εκείνο που αποτελούσε την μόνη θεσμικά ορθή κ αξιόπιστη λύση».

Προσέθεσε, δε, ότι «χαιρετίζουμε σήμερα εκείνους και κυρίως το ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση που τελικά ασπάστηκαν τις θέσεις μας και υπενθυμίζουμε ότι σημασία δεν έχουν πάντα οι αριθμοί αλλά η ποιότητα, οι αρχές και οι αξίες. Και εμείς αποδείξαμε ότι και ποιότητα διαθέτουμε και ότι τις αξίες της δημοκρατίας και του πλουραλισμού τις υπηρετούμε με σταθερή πίστη και προσήλωση».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα