Λιντσάρισμα πρόσφυγα από την Ερυθραία που πυροβολήθηκε από Ισραηλινούς(ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, ένας άγνωστος άνοιξε πυρ σε κεντρικό σταθμό λεωφορείων, στο Bir al-Saba, (Beer Sheva), μια πόλη στο νότιο τμήμα του σημερινού Ισραήλ, σκοτώνοντας έναν Ισραηλινό στρατιώτη και τραυματίζοντας τουλάχιστον άλλους 11 ανθρώπους.Στη συνέχεια  οι ισραηλινές δυνάμεις ισχυρίστηκαν ότι εντόπισαν τον άγνωστο και τον πυροβόλησαν.

Όμως σύμφωνα με Παλαιστινιακά μέσα ο άνδρας ήταν πρόσφυγας από την Ερυθραία, ο οποίος είχε φτάσει στη πόλη για να παραλάβει την άδεια παραμονής στη χώρα και δεν είχε καμία εμπλοκή με το γεγονός που διαδραματίστηκε .

Σε βίντεο που έχει καταγραφεί το συμβάν ,Ισραηλινοί στρατιώτες,αστυνομικοί αλλά και άλλοι παρευρισκόμενοι φαίνεται να χτυπούν και να πετάνε αντικείμενα στον σωριασμένο και πυροβολημένο άνδρα,φωνάζοντας συνθήματα μίσους.

Η μεριά της Ισραηλινής Αστυνομίας ισχυρίζεται πως ο ακόμα δεν είναι σαφές αν ο άνδρας που πυροβολήθηκε ήταν ο δράστης ή πυροβολήθηκε λόγω της εξωτερικής εμφάνισής του.Η ισραηλινή Κυβέρνηση έχει απαγορεύσει οποιαδήποτε δημοσίευση, προκειμένου να εξεταστούν όλες τις πτυχές της αστυνομικής έρευνας για την επίθεση σταθμό των λεωφορείων, μέχρι τις 18 Νοεμβρίου.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα