Λεχαινά Ηλίας: Εντοπίστηκε πτώμα σε αρδευτικό κανάλι (Φωτό)

Πτώμα νεκρού άνδρα το οποίο βρέθηκε την Πέμπτη νωρίς το απόγευμα μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι, σε περιοχή της Αρετής Λεχαινών, σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον 60χρονο Ιωακείμ Φωτόπουλου του Χαραλάμπους, τα αίτια του θανάτου του ερευνούν οι αρχές…

Ο Ιωακείμ Φωτόπουλος, γνωστός σε όλους ως Μάκης, κάτοικος εν ζωή Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, και πατέρας τεσσάρων ενήλικων παιδιών,  ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην περιοχή καθώς διατηρούσε υπαίθριο πάγκο πώλησης αγροτικών προϊόντων.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από περίοικους εντελώς τυχαία, που περνούσαν από το σημείο και διέκριναν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε. Όταν σταμάτησαν και κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τραγική πραγματικότητα.

Ο 60χρονος που κατάγεται από τους Αγ. Θεόδωρους Λεχαινών, διέμενε το τελευταίο διάστημα σε φιλικό του πρόσωπο στην Αρετή. Φαίνεται πως επέστρεφε στο χώρο που διέμενε ακολουθώντας ένα χωματόδρομο δίπλα στο αποστραγγιστικό κανάλι. Το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα στο κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος βρέθηκε μπρούμυτα μέσα στο κανάλι. Το πρόσωπό του ήταν μέσα στα νερά και στο στόμα και τη μύτη βρέθηκε ποσότητα λάσπης. Το μηχανάκι τον είχε καταπλακώσει και δεν είχε ίχνη ζωής.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα