Site icon The Indicator

Λευτέρης Αυγενάκης: «Σήμερα πληρώνουμε τις αυταπάτες και τους ”Καρανίκες”…»

«Οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν σήμερα τις αυταπάτες και τους «Καρανίκες» του αδίστακτου καιροσκόπου κ. Τσίπρα και του εξουσιομανή κ. Καμμένου!» δήλωσε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την τελευταία ημέρα για την πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων του Σεπτεμβρίου.

Και επικριτικά υπογράμμισε: «Αυτών που έταζαν 12 δις παροχές και έφεραν μνημόνια με μέτρα 14 δις, χωρίς κανένα ηθικό εμπόδιο! Αυτών που ψήφισαν τα μέτρα με όλη την κοινωνία απέναντι! Που είναι σήμερα τα αντίμετρα; Τα θυμούνται ή είναι και αυτά μια φαντασιακή κολυμπήθρα για να ξεπλύνουν την αλαζονεία της εξουσίας;»

«Ο κ. Τσίπρας» τόνισε ο κ. Αυγενάκης «εδώ και καιρό έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου του από την εξουσία! Κρυμμένος στο γραφείο του βέβαια, δεν ακούει τη βοή των πλησιαζόντων γεγονότων!».

«Μαζί με εκείνον κλείνει η περίοδος που ο λαϊκισμός και το ψέμα έγιναν κυρίαρχες δυνάμεις στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό!» κατέληξε με αυστηρή κριτική κατά των κυβερνητικών ενεργειών.

Exit mobile version