Λεβέντης: το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται πιο ισχυρό με Γιωργάκη

Τη δρομολογούμενη επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προεξοφλώντας ότι δεν θα ευνοήσει εκλογικά το κόμμα της κυρίας Γεννηματά.

«Πλανώνται όσοι πιστεύουν ότι θα φέρει ψήφους ο Γιωργάκης» ανέφερε ο κ. Λεβέντης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και υπογραμμίζοντας τις ευθύνες του Γ. Παπανδρέου για το Μνημόνιο. Ο κ. Λεβέντης σχολίασε, όμως, και τις μετακινήσεις βουλευτών άλλων κομμάτων προς το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντάς τες αποστασίες χωρίς εκλογική δυναμική. «Δεν δίνει δυναμική το να στεγάζεις αποστασίες αλλά το να είσαι σοβαρός και υπεύθυνος» είπε.
Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι πίσω από την κοινοβουλευτική ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται η ΝΔ η οποία όπως είπε επιθυμεί να συνεργαστεί με την Χαριλάου Τρικούπη σε περίπτωση που δεν πετύχει αυτοδυναμία. «Η ΝΔ ετοιμάζει θυγατρικό κόμμα προς συμπλήρωση» είπε χαρακτηριστικά.
Να ξαναψηφίσουμε αύριο το πρωί για την απλή αναλογική

Ο κ. Λεβέντης παρενέβη όμως και στον διάλογο που άνοιξε για ενδεχόμενη νέα προσπάθεια ψήφισης της απλής αναλογικής σημειώνοντας ότι το θέμα πρέπει να ξαναέρθει στη Βουλή μόνο αν αλλάξει γνώμη το ΠΑΣΟΚ. «Ξέρει κάτι ο πρωθυπουργός ότι άλλαξε γνώμη το ΠΑΣΟΚ; Αμφιβάλλω αλλά μακάρι. Αν έχετε όμως τέτοια στοιχεία φέρτε την απλή αναλογική αύριο το πρωί» είπε στην κυβέρνηση ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξαπέλυσε επίθεση και κατά της οικογένειας Καραμανλή λέγοντας ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν θα έπρεπε να αποκαλείται εθνάρχης. Ακόμη πιο σκληρή κριτική ήταν η κριτική του προς τον Κώστα Καραμανλή για τον οποίο είπε ότι θα «έπρεπε να είναι φυλακή» γιατί «πήγε το έλλειμμα από το 3% στο 16%».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα