Λεβέντης: Προδοσία βλακείας η Συμφωνία των Πρεσπών

Τα «πυρά» του κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας την Συμφωνία των Πρεσπών.
Μιλώντας στο Attica TV και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Εμπράκτως», ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε πως ο πρωθυπουργός «έπραξε μια προδοσία βλακείας» όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ από τη κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος -σύμφωνα με τον ίδιο- «έκανε πλάτες προκειμένου να περάσει η Συμφωνία».
«Η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν μια ειλημμένη απόφαση και ο Αμερικανός πρέσβης με έβλεπε σαν να είμαι εμπόδιο στην αποστολή του» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης και προσέθεσε ότι «την ίδια αντιμετώπιση είχα και από τον Γερμανό πρέσβη, ο οποίος με απείλησε μάλιστα ότι με τον τρόπο που σκέφτεσαι δεν θα ξαναμπείς στη Βουλή» αποκάλυψε ο Βασίλης Λεβέντης, που εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα διαψεύσει τον πρέσβη της Γερμανίας και ότι το κόμμα του θα βρίσκεται τελικά και στην επόμενη Βουλή.
Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε τέλος και στις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν κατά 20 προσώπων για την τραγωδία στο Μάτι Αττικής, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «στην Ελλάδα δεν υπάρχει κουλτούρα παραιτήσεων πολιτικών προσώπων, αλλά αναισθησία» και προσέθεσε ότι αυτό που κυριαρχεί στη χώρα μας είναι η ατιμωρησία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα