Λεβέντης: Ο Μητσοτάκης θέλει να γίνει βεζίρης στη θέση του βεζίρη…

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Flash 96 και στην εκπομπή του Γιάννη Κορωναίου & της Μαρίας Σμιλίδου, με φόντο τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον πρωθυπουργό.

«O Αλέξης Τσίπρας είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν θέλει να την παραδώσει. Εγώ πήγα κομίζοντας την πρόταση να φτιάξουμε μια μεγάλη και σοβαρή κυβέρνηση με 240 βουλευτές, να δοθεί μια ώθηση στην οικονομία και να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ότι πρότεινε τη δημιουργία μιας μεγάλης οικουμενικής κυβέρνησης που θα δώσει ώθηση στις μεταρρυθμίσεις, αλλά -όπως είπε- ο πρωθυπουργός δεν του απάντησε.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει όνειρο να μοιάσει στον Ανδρέα Παπανδρέου. Το να μείνει στην εξουσία για ολόκληρη τετραετία τον θαμπώνει περισσότερο.

 

«Του είπα ότι οι ηγέτες της Αριστεράς, όπως ο Λεωνίδας Κύρκος, θυσίασαν πολλά για τη συνεργασία. Δεν είναι αριστερός ηγέτης ο κ. Τσίπρας, έχει όνειρο να μοιάσει του Ανδρέα Παπανδρέου – Στα λόγια αριστερός, στην πράξη δεξιός», ισχυρίστηκε.

 

Είπα στον πρωθυπουργό ότι ο Τούρκος δεν έχει μπέσα και ότι κάνει με τους Κύπριους, τις ΑΟΖ, τους Ισραηλινούς θα τα ναυαγεί. Οι Τούρκοι μας περιμένουν στην γωνία. Δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα σχέδιο για το Αιγαίο. Γιαυτό είμαι υπερ των εξοπλισμών και υπερ της πενταετούς θητείας μονίμων στρατιωτών. Ο κίνδυνος από την Τουρκία είναι υπαρκτός. Οσο η Τουρκία δεν πλησιάζει την ΕΕ, είμαστε καταδικασμένοι μεγάλο ποσοστό των χρημάτων μας να πηγαίνει σε εξοπλισμούς.

 

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι το μόνο που θέλει ο πρόεδρος της ΝΔ είναι να γίνει “βεζίρης στη θέση του βεζίρη”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα